Kierrätysinfo

Tiesitkö, että Entringissä on Ekokympin virallinen vaarallisten aineiden vastaanottopiste. Sinne voit tuoda mm. loisteputket, maalit, akut, öljyt ja erilaiset liuottimet (vanhentuneet lääkkeet palautat apteekkiin). Entrinki on myös virallinen sähkö-elektroniikkalaitteiden vastaanottopiste. Meille voit tuoda kaikki käytöstä poistuvat kodinkoneet ja viihdelektroniikka-
laitteet!


Ongelmia kuljetuksessa? Kysy kuljetuspalveluamme! Auttamme tarvittaessa sekä kotiinkuljetuksissa että noudoissa. Kuljetusmaksu on kaupunkialueella 20 € (1.11.2017 alkaen)

Kierrätyskeskukseen otamme vastaan siistejä, käyttökuntoisia huonekaluja: sohvia, pöytiä, tuoleja, sänkyjä, kaappeja niin yksityisiltä ihmisiltä kuin virastoistakin. Tarvittaessa teemme huonekaluille ennen myyntiä pientä fiksausta – liitosten liimausta tai ruuvien kiristämistä.

Kierrätyskeskus ottaa vastaan yksityisiltä sekä yrityksiltä kaikki sähkö-elektroniikkalaitteet.

Kierrätyskeskuksella on käytössään Tuottajayhteisöjen uudelleenkäyttösopimukset. Myytävät sähkölaitteet ovat tarkastettuja, toimiviksi testattuja ja sisältävät vaihto-oikeuden/takuun. Saatavilla myös varaosia kodinkoneisiin!

Tietokoneen kovalevyt on tyhjennetty ZeroData ohjelmalla.

Kierrätyskeskukseen otetaan vastaan myös erilaisia rakennustarvikkeita kuten sisä- ja ulko-ovia, ikkunoita, pinnoitemateriaaleja kuten kaakeleita, tapetteja sekä muuta rakentamiseen liittyvää materiaalia. Rakennustarvikemyymälä Raksaringissä rakennustarvikkeet ovat helposti nähtävillä ja edullisesti hinnoiteltuina.

Kierrätyskeskuksesta löytyvät myös käyttökelpoiset lavuaarit, tiskipöydänkannet, ammeet ja wc-istuimet. Raksaringistä löydät nämäkin tuotteet.

Otamme vastaan Entringissä vuosittain noin 50 tonnia vaatteita. Tästä vaatemäärästä toimitamme noin 10 tonnia UFF:n lajittelukeskukseen, mistä ne päätyvät edelleen pääosin maailman eri katastrofialueille. Kierrätykseen tuotavien vaatteiden tulee ehdottomasti olla ehjiä, puhtaita ja käyttökuntoisia. Omassa myymälässämme on tarjolla niin lapsille, naisille kuin miehillekin runsaat valikoimat kunnollisia käyttövaatteita edullisesti. Myös asusteita kuten laukkuja ja huiveja sekä muita kodintekstiilejä verhoista mattoihin löytyy Entringin valikoimista.

Kierrätyskeskukseen tuotavat kengät on syytä lajitella huolella kotona, sillä kengät muotoutuvat herkästi käyttäjänsä jalan mukaan, eivätkä siten käy enää uudelleen käytettäviksi.

Monet kipot ja kupit kiertävät nopeaan tahtiin uusiin koteihinsa! Kierrätyksessä on ehtymättömät valikoimat lautasia, laseja, kuppeja, pannuja, kattiloita ja muita keittiötarvikkeita unohtamatta säilöjien tarvitsemia lasipurkkeja.

Mitähän kierrätyksestä ei löytäisi? Sellaista tavaraa on vaikea keksiä! On monenlaisia leluja ja pelejä eri-ikäisille lapsille sekä koriste-esineitä, kynttilänjalkoja, tauluja, pokaaleja, kukkaruukkuja ja paljon muuta mukavaa. Lisäksi tavaraa täydennetään pitkin päivää – iltapäivällä voi jo olla se mitä aamupäivällä etsit!

Kierrätyskeskus Entrinki tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kirjoja. Kirjat on lajiteltu hyllyilleen aihepiireittäin ja aakkosin. Eikä kirjan hinta päätä huimaa – 60 sentillä voit löytää kauan kaipaamasi kirjan. Kuukausittain noin 1 000 kirjaa löytää uuden omistajan.

Kierrätyskeskuksesta löydät myyntikunnostetut polkupyörät. Pyöriä on monenkokoisille polkijoille vaihteilla tai ilman. Muista, että alkukeväästä valikoimat ovat parhaimmillaan!

Myös urheilutarvikkeet löytyvät Entringistä. Valikoimaan kuuluvat mm. murtsikka- ja laskettelusukset, luistimet, monot, nappulakengät, mailat ja pallot.

Kierrätyskeskukseen on kerätty myyntiin kaikkea askartelijalle ja käsityöihmiselle sopivaa tavaraa. Kamkaita, vetoketjuja, nappeja, lankoja ym. Meiltä voit löytää myös liehuvahelmaisen mekon vanhojenpäivän juhliin tai vaikka toiveittesi mukaisen penkkariasun.